Лесен монтаж.

Уредът е оборудван с аксесоари за най-често срещания тип монтаж: рециркулация без канали. За други типове монтаж следните комплекти аксесоари могат да бъдат поръчани отделно.

 

Рециркулация без въздух – Включена в плота за готвене

В режим на рециркулация, нашите устройства с филтри с активен въглен ефективно премахват миризмите, докато филтрите са лесно достъпни за поддръжка. Тази система позволява гъвкаво проектиране на кухня без необходимост от сложен монтаж, с възможност за превключване от напълно затворена към частично или напълно отворена система, задоволява различни естетически и функционални изисквания.

Включен аксесоар “Plug ’n Play” за конфигурации с рециркулация без канали. Когато планирате рециркулационен сценарий за извличане директно на неизолирана външна стена (μ ≥ 0,5 W/m2 °C), препоръчително е да изберете частично или напълно канализирана рециркулация.

Системата “Plug ’n Play” позволява много удобно планиране и много удобни и бързи инсталации. Това включва:

  • 4 високоефективни филтъра за миризми CleanAir с оптимизирана производителност за намаляване на миризмата за готварски приложения със сложни молекули на миризми (напр. риба). Големи филтърни повърхности с висока способност за намаляване на миризмата и живот от 360 часа готвене (нерегенеративно). Филтрите са допълнително оптимизирани за ниско ниво на шум с оптимизирана психоакустика.
  • Телескопичен плъзгащ се елемент със самозалепваща се фиксираща рамка за лесно свързване на изхода за въздух на уреда с изреза в задния панел на мебелите.
  • Уплътнител за осигуряване на херметичност, който може да бъде прикрепен към телескопичния плъзгач или мъжки плосък канал.

В зоната на цокъла трябва да се спазва отвор за обратен поток от ≥ 400 см². Тази конфигурация изисква вертикална бленда от мин. 25 мм зад гърба на мебелите. Препоръчва се за идеална вентилация 50 мм.


Рециркулация частично канализирана

HEZ9VDKR1 за дълбочина на работния плот ≥60 см

Аксесоар за конфигурации с частично канална рециркулация. Включва

  • Вертикален 90 „S“ дъгообразен плосък канален елемент (мъжки). Подходящ за работни плотове с дълбочина от 60 см.
  • 3x Съединителна втулка (женска) за комбиниране на мъжки плоски елементи на канала.
  • Прав тръбен елемент (мъжки, 500 мм).
  • Вертикален 90 „L“ дъгообразен плосък канален елемент (мъжки). Подходящ за работни плотове с дълбочина от 70 см.
  • Дифузорен елемент, който може да бъде директно свързан към елементите на плоския канал и който разпределя изтичащия въздух в зоната на цокъла за конфигурации с частично канална рециркулация. Дифузорът може също така да бъде директно свързан към елемента за изпускане на въздух с лепяща лента за напълно канализирани конфигурации за рециркулация.

HEZ9VDKR0 за дълбочина на работния плот ≥70 см

Аксесоар за конфигурации с частично канална рециркулация. Включва

  • 2x вертикален 90 „L” дъгообразен плосък канален елемент (мъжки). Подходящ за работни плотове с дълбочина от 70 см.
  • 3x Съединителна втулка (женска) за комбиниране на мъжки плоски елементи на канала.
  • Прав тръбен елемент (мъжки, 500 мм).
  • Дифузорен елемент, който може да бъде директно свързан към елементите на плоския канал и който разпределя изтичащия въздух в зоната на цокъла за конфигурации с частично канална рециркулация. Дифузорът също може да бъде свързан директно към елемента за изпускане на въздух с лепяща лента за напълно канализирани конфигурации за рециркулация.

Гледайте инсталационното видео


Рециркулация напълно канализирана

Подходящ за плот с дълбочина 60 см или по-малко

 

Подходящ за плот с дълбочина 70 см или по-малко


Канална екстракция

Изсмукване на въздух означава, че устройството за изсмукване на въздух отстранява дима и миризмите от готвенето от помещението през въздуховод навън. Тази система е ефективна за осигуряване на чист въздух в кухнята, като премахва нежеланите миризми и изпарения директно от помещението.

Аксесоар за конфигурации с канална екстракция. Включва:

  • 4 високоефективни акустични филтъра с нисък шум за значително по-нисък шум и силно подобрена психоакустика.
  • Вертикален 90 „S“ дъгообразен плосък канален елемент (мъжки). Подходящ за работни плотове с дълбочина от 60 см.
  • Съединителна втулка (женска) за комбиниране на мъжки плоски елементи на канала.
  • Прав тръбен елемент (мъжки, 500 мм).

Други тръбопроводни елементи трябва да бъдат поръчани допълнително, според индивидуалното планиране.

Настройки за бисквитки

Ако изберете "Приемам всички", Вие ни разрешавате да записваме вашето поведение като потребител на сайта. Това ни дава възможност да подобряваме сайта си и да персонализираме рекламата за Вас.

Приемам всички